Az igényes hölgyek szépségszalonja

Ebben a rohanó világban mindenkinek kell egy sziget, ahol megnyugvást lelhet, hátradőlhet és kikapcsolódhat.

Mikor összecsapnak fejünk felett a hullámok és úgy érezzük, hogy az életünk csak rohanásból áll, felértékelődik az idő, amit önmagunkra szánunk.

Ezért alkottuk meg szépségszalonunkat Neked.

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, mindent, amire egy igényes nőnek szüksége van, így spórolunk Neked időt, hogy Te nyugodtan kikapcsolódhass.

Ismerd meg Csapatunkat!

Balogh Dávid
Balogh DávidMasszőr
Azért választottam ezt a szakmát, mert szeretnék segíteni abban, hogy az emberek komfortosan érezzék magukat. Munkáim során mindig emberekkel foglalkoztam. Arra törekszem, hogy vendégeim kellemesen érezzék magukat és kikapcsolódjanak. Minél színvonalasabb szolgáltatást szeretnék nyújtani ebben a szakmában.
Drescher Krisztina
Drescher KrisztinaKozmetikus
Kozmetikus képesítésemet a Handler Nándor Szakképző Iskolában szereztem. Szerencsés vagyok, hogy számomra a szakmám a hivatásom. Szeretettel várom Vendégeimet nap mint nap, célom, hogy segíthessek Neked megszépülni és ellazulni a kezelés ideje alatt.
Buzás Erika
Buzás ErikaFodrász
Van, aki hangoztatja, van, aki vitatja, van, aki megtapasztalja, van, aki nem veszi tudomásul, hogy a stílus, a kisugárzás, az első benyomás döntő jelentőségű az életben. Néhány évvel ezelőtt azért választottam új szakmát, azért tanultam, mert hittem és hiszem, hogy a hajviseletnek ebben meghatározó szerepe van. Egy az archoz illő, az egyéniségnek megfelelő fizura, tükrözi a személyiséget, de igen látványos változást is el lehet érni vele. Fodrászként ebben „részt vállalni”: kihívás, élmény, öröm és lehetőség.Munkámban meghatározó, hogy a vendégekhez kellő empátiával, barátságos és udvarias kommunikációval viszonyuljak.Megtanultam, hogy mennyire lényeges a jó minőségű fodrász termékek, segédanyagok használata, a haj egészségesen tartásában, úgy, hogy azok minden szempontból kielégítsék a vendégek magas igényét, elvárás szintjén. A vendégek pozitív visszajelzése a legnagyobb elismerés számomra.
Bodnár Julianna
Bodnár JuliannaRecepciós
Matisz Helga
Matisz HelgaRecepciós