Project Description

Alakformáló kezelések

Foglalj időpontot!

Alakformáló kezelések

Foglalj időpontot!

Milyen alakformáló megoldásokat nyújtunk?

Szalonunk célja, hogy minden területen hatékony megoldásokat nyújtson az igényes nők részére, ezért szolgáltatásaink közül nem maradhatnak ki a modern alakformáló kezelések sem. Akár egy utazásra, egy eseményre szeretnéd formába hozni magad, akár a mindennapokban szeretnéd megtartani vagy fejleszteni az alakod, mi segítünk Neked!

Hullámmasszázs

A nem megfelelő életmód, a nyirokrendszer nem megfelelő működése következtében romlik a salakanyagok eltávolításának hatékonysága, amely rontja a sejtek oxigén és tápanyagellátását. Ezek a változások a bőr minőségének romlását, valamint cellulitisz megjelenését eredményezik. A hullámmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását.

Wiener Aromaterápiás fáslizás

A Wiener aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás. Már az első kezelés is rendkívül eredményes és látványos! Minden kezelés személyre szabható. Kiváló eredmények érhetőek el a kezeléssel az alakformálás, zsírbontás, cellulit kezelés, salaktalanítás, bőr és kötőszövet feszesítése területén.

Ultratone

Az alakformálás innovatív megoldását nyújtja az Ultratone kezelés. Mivel a gyötrelmes fogyókúrák során nem minden esetben sikerül a zavaró felesleget eltüntetni, ilyenkor érdemes valamelyik alakformáló eljárást kipróbálni, főleg olyat, amelyik a zsír- és cellulitbontás mellett a bőrt is feszesíti.  Az Ultratone minimális elektromos stimulációt közvetít, amely a problémás területen izom összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki. Ennek hatására a felhalmozódott zsíros területeken beindulnak a leépítő és elszállító folyamatok, valamint újraformálja és tónusba hozza a petyhüdt testrészeket.

Rádiofrekvenciás- vakuumos- lézeres testkezelés, hullámmasszázzsal

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében. Lehetőséget biztosít többféle dinamikus pulzáló beállítás alkalmazására, ezáltal a vendégek fiziológiai adottságaihoz mérten állítható a kezelések erőssége.

Buda szívében, ingyenes, saját parkolóval, exkluzív környezetben várunk. Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges online, vagy telefonon.

Foglalj időpontot!