Az igényes hölgyek Szalonja

Ebben a rohanó világban mindenkinek kell egy sziget, ahol megnyugvást lelhet, hátradőlhet és kikapcsolódhat.

Mikor összecsapnak fejünk felett a hullámok és úgy érezzük, hogy az életünk csak rohanásból áll, felértékelődik az idő, amit önmagunkra szánunk.

Ezért alkottuk meg szépségszalonunkat Neked.

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, mindent, amire egy igényes nőnek szüksége van, így spórolunk Neked időt, hogy Te nyugodtan kikapcsolódhass.

Mi történik, amikor eljössz hozzánk

1, Érkezés
Kérjük, hogy ha megoldható 5-10 perccel időpontod előtt érkezz a kezelésére. Ez a pár perc relaxációs idő a kezelésének hatékonyságához járul hozzá, és a frissítődet is el tudod fogyasztani.

2, Amikor megérkezel hozzánk…

 • A váróban Kolléganőink köszöntenek (üzletben illóolajokat használunk a váróban: édes narancs, citrus, virágos, télies), Megkérdezik, miben segíthetnek és ellenőrzik az időpontot
 • Ha megérkeztél, kabátodat a központi téren lévő fogason tudod elhelyezni, és ha korábban érkeztél ugyanott tudsz helyet foglalni és várakozni, olvasgatni.
  Ekkor lesz időd üdvözlő frissítőnket is elfogyasztani. Kérhetsz kávét, teát, vagy ásványvizet a várakozás idejére
 • Itt fog keresni kollégánk, akihez bejelentkeztél
 • GDPR előírásokra hivatkozva mindenki kap egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot, illetve a szolgáltatástól függően egy beleegyező nyilatkozatot.Egészségi felmérő – nem kötelező, de ajánlott kitölteni.Az Egészséged fontos számunkra, így megkérünk, hogy a Szalonba való első érkezésed alkalmával töltsd ki egészségi állapotodat felmérő kérdőívünket.
  Amennyiben a jövőben ebben változás állna be, kérjük, hogy jelezd, illetve javasoljuk, hogy chronikus megbetegedés esetén konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt időpontot egyeztetnél pl testkezelésre Szalonunkba.
  Adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük.Beleegyező nyilatkozatot – bizonyos kezeléseknél kötelező
  Minden kezeléstípusnak megfelelően más beleegyező nyilatkozatot kell kitöltened.
  • Ha sminktetoválásra érkeztél hozzánk, akkor egy Sminktetováló beleegyező
  nyilatkozatot
  • Arckezelésre csak egy Adatlapot
  • Szőrtelenítés, Savas hámlasztásnál egy beleegyező nyilatkozatot és minden gépi kezelésnek külön-külön beleegyező formája van.
  Ezért megkérnénk, ha szemüveges vagy, hozd magaddal szemüvegedet, hogy el tudd olvasni a hasznos tudnivalókat.

3., Ezt követően először egy konzultációra találkozol a munkatársunkkal, -aki majd elvégzi a kívánt szolgáltatást- , megbeszéled mire vágysz, miért jöttél el hozzánk, mi zavar, min szeretnél változtatni, mit szeretnél elérni (pl cm-ben)stb.

 • Arckezelések esetén a kolléganő átolvassa az adatlapot, amiből már sok hasznos, fontos információt megtudunk, illetve megnézi a bőröd állapotát,
 • Fodrászat: megbeszélitek, hogy mit szeretnél, frizurát, hajszínt váltani, stb
 • Testkezelés: kiválasztják a céljaid eléréséhez szükséges kezelés sorozatot, megmérik a súlyodat, a kritikus terület méretét, cm-ben, felállítják a kezelési ütemet stb.
 • Sminktetoválás esetén a beleegyező nyilatkozat után következik a formai tervezés ezt követően a színválasztás majd az érzéstelenítés
 • Mani-pedikűr esetén felmérik, hogy egy újonnan alkalmazott kezelést szeretnél, vagy egy régebbit folytatni, lecserélni,stb

4, Készítünk egy „Előtte” Fotót, ha megengeded,-és reméljük, hogy igen-, mely sokat segít nekünk, és Te is jobban láthatod az elért eredményeket.
5. Lezajlik a Kezelési munkafolyamat:

 • Arckezelés a kezelési protokoll szerinti elvégzése
 • sminktetoválás, vagy testkezelés, stb

6. Elkészítjük az “Utána”fotót a kezelést követően.
7. Adunk egy javaslatot a kezelés után a továbbiakra szépségrecept hogy mi milyen letisztító, nappali krémet, éjszakai krémet, szemkrémet, speciális kezeléseket, illetve tisztító kezelést milyen időközönként javasolnánk.

Fodrászaton, hogy milyen shampont, kondicionálót stb javasolunk használni

Sminktetoválás esetén egy elő és utóápoló kisokost kapsz.

Ismerd meg Csapatunkat!