Glamour Buda

Az igényes hölgyek Szalonja

Szalonunk a 8E busz BAH csomóponttól felfelé lévő első megállójától – Zólyomi út- néhány lépésnyire található a Hegyalja úton, a 65 szám alatt. A környéken a parkolás díjmentes, de a szalonnak saját parkolója is van.

I. Bejelentkezés:
Minden kedves vendégünk számára maximális odafigyelést és törődést szeretnénk biztosítani. Ahhoz, hogy a Te időpontodat is garantálni tudjuk, kérjük, ennek érdekében előre foglald le a számodra megfelelő időpontot.
Minden esetben a kolléganőink a bejelentkezés alkalmával elkérik a teljes nevedet, telefonszámodat és, hogy milyen kezelésre, sminktetoválásra szeretnél hozzánk jönni.
Nem feltétlenül szükséges pontos arckezelés, sminktetoválás fajtát/technikát előre megbeszélni, mivel ebben szakembereink nagyon szívesen segítenek, de egy útmutatásnak nagyon örülünk (pl. tisztító kezelés, bőrállapot javító arckezelések, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás).

II. Nyitva tartás:
Szalonunk hétköznap 10-18 óra között, illetve minden szombaton 9-14 óra között van nyitva, de megbeszélés alapján kivételesen más időpontban is tudjuk fogadni vendégeinket.

Lépen velünk kapcsolatba!

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00

Megbeszélés esetén tovább is!
Lehetőleg előzetes bejelentkezés alapján.

KAPCSOLAT

Cím: 1124 Budapest, Hegyalja út 65. 

Email: info (kukac) glamourbuda.hu

Telefonszám:  

 +36 30 / 838 – 4782